Akryylilevyt Lahti

Lahtiplast toimittaa laadukkaat ja kestävät akryylilevyt joko sellaisenaan tai valmiiksi haluttuun malliin rakennettuna. Akryylistä (PMMA) voidaan valmistaa monenlaisia tuotteita, kuten terassien lasituksia, kaidesuojia, erilaisia kauniita esillepanotuotteita sekä huonekaluja, kuten akryylipöytiä.
Toimitamme tuotteitamme tilauksesta Lahdesta koko Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Akryyli (pleksi) on erinomainen lasin korvike

Akryyli toimii erinomaisesti lasin korvikkeena monessa käyttökohteessa. Akryylilevyjä on saatavana sekä kirkkaana että värillisinä, joka monipuolistaa akryylin käytettävyyttä suuresti. Akryylillä on hyvät optiset ominaisuudet ja se on hyvin säänkestävä materiaali. Akryylin käyttölämpötila-alue on -40 - +70C, joten senkin takia esimerkiksi parvekelasituksen voi hoitaa akryylilevyjä käyttämällä. Akryyli on myös lasia edullisempaa: katso hinnastomme.

Tutustu akryylistä tehtyihin tuotteisiin kuvagalleriassa

Mietitkö, minkälaisia tuotteita akryylistä voi tehdä? Käy tutustumassa kuvagalleriaamme ja inspiroidu jo toteuttamistamme töistä. Kerromme mielellämme lisää tuotevalikoimastamme. Myös asiakkaiden omien mallien ja ideoiden toteuttaminen on mahdollista. Ota yhteyttä!