Akryylipöydät, turvalasit ja muut muovituotteet Lahdesta

Lahtiplast on monipuolinen muovituotteiden valmistaja, joka toteuttaa kaikenlaiset muovituotteet niin teollisuuden kuin yksityisasiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme kaikenlaisia tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan aina yksittäiskappaleista isoihin sarjoihin. Myös asiakkaiden omien mallien ja ideoiden toteuttaminen on mahdollista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palvelumme

Valmistamme tuotteita teollisuus- ja palveluyrityksille sekä yksityisille asiakkaille. Toimitamme kaikkia yleisimpiä muovilaatuja, kuten akryyliä, polykarbonaattia, polyeteeniä ja polyesteriä mm. mainos-, sisustus- ja rakennusaloille. Voit tilata meiltä esimerkiksi akryylilasipöydän, sisustuslampun, terassilasituksen tai murtosuojalasituksen. Lue lisää tuotteistamme alla olevien linkkien kautta!

Oma valmistusohjelmamme

Oma valmistusohjelmamme sisältää huonekalut, vitriinit, lokerikot, myynti- ja esitetelineet ja niin edelleen - kaikki kestävästä ja tyylikkäästä akryyli- tai polykarbonaattimuovista valmistettuina. Olipa mielessäsi tyylikäs akryylilasipöytä tai lehtikotelot, pystymme valmistamaan ne sinulle. Tutustu tuotteisiin kuvagalleriassamme!

Muovituotteet mittatilaustyönä ammattilaiselta

Lahtiplast valmistaa muovituotteet toiveidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarvitsemistasi tuotteista.

Erityisosaamistamme muovilevyjen työstötekniikassa

Monipuolinen mekaaninen työstö ja koneistus
  • Muotoonsahaus
  • Cnc- jyrsintä
  • Taivutus
  • Liimaus
  • Kokoonpano